Pác só - Vízlágyító, regeneráló sótabletta!

SÓFUTÁR Kft.
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pác só

Sók
gustosal
Pác só

A pácolás a húsok tartósításának elterjedt módszere. Pácoláskor sókeveréket, úgynevezett pác-sót használnak fel, ami a konyhasó mellett Na- vagy K-nitrátot vagy nitritet tartalmaz. A nitrát-sók a húsban nitritté alakulnak, amelyek a vér és izom festékanyagaival a hemoglobinnal és a mioglobinnal új, stabil, élénkrózsaszínű vegyületeket képeznek. Ezért a pác-sóval tartósított hús a feldolgozás és tárolás során is megőrzi a színét.

Árak hamarosan, addíg is várjuk ajánlatkérését!
Sófutár kft.
2089. Telki, Muskátli utca 1/A.
Tel.: 06/30-8738338
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz